- Alle har rett til å pågripe gjerningsmannen

Politiet i Malmö sier de trenger hjelp fra folket for å kunne finne og fengsle den nye lasermannen.

INFORMERTE I MOSKEEN: - Alle kan pågripe gjerningsmannen, sa politisjef for bydelen Rosengård, Bengt Hersler, under folkemøtet i Malmö i går kveld.. Foto: Øistein Norum Monsen/DAGBLADET
INFORMERTE I MOSKEEN: - Alle kan pågripe gjerningsmannen, sa politisjef for bydelen Rosengård, Bengt Hersler, under folkemøtet i Malmö i går kveld.. Foto: Øistein Norum Monsen/DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| MALMÖ (Dagbladet): Samtidig som politiet i Malmö i går kveld stålsatte seg for nok en kveld og natt med mulige skyteepisoder, ble det holdt folkemøte i en av de største moskeene i byen.

Cirka 200 innvandrere fra bydelen Rosengård møtte opp i den Shiitiska forsamling med spørsmål til politiet. Mange er redde for å gå ut om kvelden i frykt for å bli skutt. Mange lurte på hvorfor gjerningsmannen fortsatt kan gå etter den lange og intense politijakten.

- Vi kommer til å gjøre alt som står i vår makt for å pågripe denne mannen så fort som mulig, men dessverre har vi ikke så mye å gå etter ennå, sa politimester Bengt Hersler i bydelen Rosengård. - Bor i sentralmalmö Hersler sa at politiet venter spent på DNA-analysene fra skyteepisoden mot skredderen Naser Yazdanpanah (57) på lørdag. Han ble skallet ned av det som muligens er den nye lasermannen etter at salongen til skredderen ble beskutt.

Får politiet treff i sitt eget DNA-register på denne mannen, kan saken være oppklart. Hersler fortalte at gjerningsmannen muligens flytter seg rundt på sykkel. Politiet har en teori om at han bor i de sentrale delene av Malmö, men utfører sine oppdrag i de ytre bydelene, informerte Hersler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer