Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Alle i Rolls-Royce Marine i Norge tilbys sluttpakke

Alle de rundt 1800 ansatte i Rolls Royces marinedivisjon i Norge er tilbudt sluttpakke som ledd i konsernets planer om kostnadskutt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De ansatte fikk sluttpakketilbudet mandag, skriver Sunnmørsposten.

- Jeg vil gjerne understreke at dette er en frivillig ordning. Vi har ikke satt noe mål på antall søknader som kan komme inn, opplyser kommunikasjonsdirektør Anette Bonnevie Wollebæk til avisen.

Hun legger til at tilbudet om å ta sluttpakke er ett av tiltakene konsernet gjennomfører for å kutte kostnader. De ansatte har etter det avisen kjenner til to ukers frist på å søke. Utenom oppsigelsestiden tilbyr selskapet tre til sju måneders lønn. Etter planen skal sluttpakkene tre i kraft 1. mars.

Rolls-Royce opplyste i desember at de planla å nedbemanne med 800 ansatte i marinedivisjonen globalt. 1. desember i fjor hadde selskapet rundt 1800 ansatte i Norge, 1630 av dem jobber ved fem avdelinger i Møre og Romsdal.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling