Alle kan se bildene av de to drepte barna i Arboga

Obduksjonsbildene lagt ut på nettet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Politiets etterforskningsmateriale om drapene i Arboga er lagt ut på internett av fildelingsstedet Pirate Bay. Dermed kan hvem som helst få se obduksjonsbilder av de to drepte barna.

Faren til barna på ett og tre år som ble drept, har forsøkt å få fildelingsstedet til å ta bort materialet, melder TV4.

- Vi vil ikke at det skal finnes bilder av mine døde barn der, sier barnas far.

- Jeg syns ikke det er vår oppgave å bedømme om noe er etisk eller uetisk eller hva andre mennesker vil legge ut på nettet, sier fildelingsstedets presseansvarlige Peter Sunde til TV4.

En tysk kvinne er kjent skyldig i at hun 17. mars i år drepte to barn på ett og tre år og påførte barnas mor livstruende skader i Arboga i Midt-Sverige. Hun hadde tidligere hatt et forhold til den skadde morens samboer, og motivet for angrepet skal ha vært sjalusi.

NTB

RYSTET: Arboga-drapene rystet hele Sverige. Nå ligger obduksjonsbildene fra de to barna ute på nettet. Foto: FREDRIK SANDBERG/SCANPIX
RYSTET: Arboga-drapene rystet hele Sverige. Nå ligger obduksjonsbildene fra de to barna ute på nettet. Foto: FREDRIK SANDBERG/SCANPIX Vis mer
DREPT: De to barna ble drept 17. mars i år, og var da ett og tre år gamle.
RYSTET:

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer