«Alle» lurte på hvem Sue var. Nå er mysteriet løst

Ville bare si unnskyld til kona for sitt gretne humør.

#WhoIsSue: Det var mange som lurte på hvem Sue var, etter at det britiske politiets flyvetjenste (NPAS) delte dette bildet på Twitter. Foto: NPAS
#WhoIsSue: Det var mange som lurte på hvem Sue var, etter at det britiske politiets flyvetjenste (NPAS) delte dette bildet på Twitter. Foto: NPAS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Torsdag tok en helikopterpilot i det britiske politiets flytjeneste (NPAS) et bilde av et jorde i Oxfordshire, hvor det sto skrevet «SUE X» med store bokstaver.

Twitter-storm

NPAS publiserte bildet på Twitter, som raskt ble spredt på sosiale medier med hashtagen #WhoIsSue.

Bildet ble delt over 650 ganger, og alle lurte på hvem Sue var.

Lørdag kunne imdlertid BBC røpe identiteten til kvinnen, som viste seg å være kona til en angrende bonde.

Ville si unnskyld

Bonden Murray Graham skrev nemlig bokstavene på jordet for å si unnskyld etter at han hadde vært gretten mot sin kone Sue Graham.

Han ønsket å vise henne at han ikke var så gretten og gammel som han av og til kunne gi uttrykk for, forteller bonden selv til BBC Radio Oxford.

- Som alltid er det oppturer og nedturer, så jeg ville prøve å gjøre en gest, og det var denne jeg valgte, sier bonden.

Bonden brukte en traktor for å forme avlingene på jordet i konas navn. Planen var at sønnen skulle ta et bilde av jordet og vise det til Sue, men NPAS kom dem altså i forkjøpet.

- Jeg antar at pappa ønsket å uttrykke sin kjærlighet på den mest kreative måten han kunne, forteller sønnen George Graham til BBC.

Om den romantiske gesten falt i smak hos Sue, er ukjent.

- Jeg vet ikke om det er en tilstrekkelig unnskylding for mamma, men det har helt klart skapt mye oppmerksomhet på sosiale medier, sier sønnen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer