«Alle med Georgies DNA bør drepes»

Familien, rådgiveren og politisjefen til Zimmerman har mottatt drapstrusler. I natt fortsatte opptøyene i USA.

 I SKJUL:  George Zimmerman har gått i skjul etter at han for få dager siden ble frikjent for drapet på Trayvon Martin (17). Hans foreldre forteller til ABC News at de ikke har sett ham siden han forlot rettssalen. Foto: AP Photo/Gary W. Green, Pool.
I SKJUL: George Zimmerman har gått i skjul etter at han for få dager siden ble frikjent for drapet på Trayvon Martin (17). Hans foreldre forteller til ABC News at de ikke har sett ham siden han forlot rettssalen. Foto: AP Photo/Gary W. Green, Pool.Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dabladet): George Zimmerman har gått i skjul etter at han for få dager siden ble frikjent for drapet på Trayvon Martin (17). Hans foreldre forteller til ABC News at de ikke har sett ham siden han forlot rettssalen.

Zimmerman-familien forteller nå om den vanskelige tiden etter at rettssaken var over.

- Vi har mottatt en stor mengde drapstrusler. Vi må gjemme oss og føler oss ikke trygge nok til å reise hjem til Orlando, forteller foreldrene.

- Georgies juridiske rådgiver har mottatt drapstrusler, politisjefen i Sanford har motatt drapstrusler. Det blir sagt så mye forskjellige. «Alle med Georgies DNA bør drepes.» Vi får høre alle mulig forferdelige ting du kan tenke deg, sier far Robert Zimmerman.

- Stoler ikke på noen Det er nå gått to dager siden deres 29-årige sønn ble frikjent.

- Etter omstendighetene har vi fortsatt ikke fått muligheten til å prate med ham. For å være ærlig så stoler vi ikke på noen, heller ikke telefonene, sier mor Glady Zimmerman til ABC News.

George Zimmerman ble anklaget å skutt Martin 26. februar 2012 i Sanford, Florida. Zimmerman innrøm at han skjøt 17-åringen, men hevder det hele var i selvforsvar.

En jury bestående av seks kvinner fant Zimmerman som kjent «ikke skyldig».

- Mistet alt Men familiens feiring av sønnens frikjennelse har vært kortvarig. Foreldrene forteller at deres sønn ikke har noen jobb eller helseforsikring. Gladys Zimmerman forteller at deres sønn nå lever på små månedlige stipend fra hans juridiske forsvarsfond.

- Selv for oss er det vanskelig. Vi har mistet alt, alt - hele familien, ikke bare George. Hele familien. Vi har mistet alt.

Protester foregår nå flere steder i USA, og det har pågått kontinuerlig siden deres sønn ble frikjent. Dette synes Glady er veldig trist.

- Dette er Amerika og vi har vært gjennom veldig mye. Myndighetene ville ha han arrestert. De fikk han arrestert. Han har nå gått gjennom hele prosessen og nå er de ikke fornøyde med dommen. Jeg ber. Ber for at Gud skal røre deres hjerte.

 DRAPSTRUSLER:  - Georges juridiske rådgiver har mottatt drapstrusler, politisjefen i Sanford har motatt drapstrusler. Det blir sagt så mye forskjellige. «Alle med Georgie's DNA bør drepes.» Vi får høre alle mulig forferdelige ting du kan tenke deg, sier far Robert Zimmerman. Foto: AP Photo/Orlando Sentinel, Gary W. Green, Pool.
DRAPSTRUSLER: - Georges juridiske rådgiver har mottatt drapstrusler, politisjefen i Sanford har motatt drapstrusler. Det blir sagt så mye forskjellige. «Alle med Georgie's DNA bør drepes.» Vi får høre alle mulig forferdelige ting du kan tenke deg, sier far Robert Zimmerman. Foto: AP Photo/Orlando Sentinel, Gary W. Green, Pool. Vis mer