Alle mot alle i Clinton-saken

Etter at Gulfkrigen igjen er i ferd med å ta mindre spalteplass, og Tony Blair etter hvert er på vei tilbake til England, blusser igjen Bill Clintons angivelige sex-eskapader opp igjen i pressen. Denne gang er det hans personlige sekretær som er i søkelyset.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Bildet av en høyreorientert heksejakt kan ha fått en alvorlig skrape, i det Bill Clinton's personlige sekretær Betty Currie nå i følge NBC kan ha gitt avslørende detaljer om presidentens angivelige møter med Monica Lewinsky. NBC gjengir nyheter først rapportert av New York Times.

Påvirket forklaring?

I følge avisa skal Bill Clinton ha kalt Currie inn til arbeid søndag 18. januar med den hensikt å være sikker på at det som eventuelt skulle komme fram i hennes samtaler med spesialetterforsker Kenneth Starr var i samråd med det han selv hadde sagt. The New York Times skriver at Clinton skal ha forsøkt å påvirke Betty Curries forklaring. Han skal ha gjentatt at ingenting skjedde mellom Lewinsky og ham selv, og han skal ha stilt Currie ledende spørsmål av typen «Vi var aldri alene, ikke sant?».

 Kilder sier likevel at Currie skal ha fortalt Starr at presidenten og Lewinsky har vært alene ved flere anledninger, men hun veit ikke om de to har hatt seksuell omgang.

 I tillegg skal Betty Currie ha gitt Starr og hans team en del objekter som skal være gaver fra Clinton til Lewinsky. Det skal blant annet være snakk om en hårnål, en brosje og en kjole.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer