- Alle norske kvinner har skjegg

Dansk programleder tabbet seg ut for «kronprinsesse» Haakon.

HVEM ER KRONPRINSESSE? Her går det galt for den danske programlederen, Adam Holm (t.h.), til stor munterhet fra de tre tronarvingene (f.v.) norske kronprins Haakon, svenske kronprinsesse Victoria og danske kronprins Frederik. Foto: Kristian Ridder-Nielsen
HVEM ER KRONPRINSESSE? Her går det galt for den danske programlederen, Adam Holm (t.h.), til stor munterhet fra de tre tronarvingene (f.v.) norske kronprins Haakon, svenske kronprinsesse Victoria og danske kronprins Frederik. Foto: Kristian Ridder-Nielsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| KØBENHAVN (Dagbladet): Det gikk ikke helt knirkefritt da den kjente danske programlederen Adam Holm skulle intervjue den norske kronprinsen som deltok på åpningen av klimateknologimessen Bright Green i Købehavn sammen med danske kronprins Frederik og svenske Kronprinsesse Victoria.

De tre var samlet på scenen til et felles intervju om sin bok «Kongelig polartokt» i forbindelse med klimatoppmøtet, da det gikk galt.

- Kronprinsesse Haakon, hvilke spesifikke hendelser i Arktis er det som bekymrer, sa Holm.

Et lite sus gikk gjennom forsamlingen på flere hundre, og kronprins Haakon stoppet litt opp.

- Sa jeg kronprinsesse? Du er jo den eneste med skjegg her. Vet dere ikke at alle norske kvinner har skjegg. Jeg er gift med en norsk kvinne, så det burde jeg vite, sa Holm til stor latter fra publikum, kronprinsen og de andre tronarvingene.

- Det går fint, repliserte kronprins Haakon og fortsatte:

- Det er ikke en spesifikk hendelse, men mange hendelser som henger sammen. Det viser at det skjer noe bekymringsfullt med klimaet. Oppvarmingen vi ser nå, er et komplisert spørsmål, men vi vet nok til å handle, slo han fast.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer