<strong>TO RUNDER:</strong> Alle passasjerene måtte gå gjennom sikkerhetskontrollen på nytt etter at det politiet beskriver som "en knivlignende gjenstand" ikke ble dobbeltsjekket av vaktene i sikkerhetskontrollen i kveld. Arkivfoto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet
TO RUNDER: Alle passasjerene måtte gå gjennom sikkerhetskontrollen på nytt etter at det politiet beskriver som "en knivlignende gjenstand" ikke ble dobbeltsjekket av vaktene i sikkerhetskontrollen i kveld. Arkivfoto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet Vis mer

- Alle passasjerer på Flesland ble sendt ut av flyplassen

Etter en hendelse i sikkerhetskontrollen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet) - Alle passasjerene på Flesland må gå gjennom sikkerhetskontrollen på nytt nå i kveld, opplyser Cathrine Fuglesang Framholt, kommunikasjonsansvarlig ved Bergen Lufthavn til Dagbladet.

Det var BT som først omtalte saken.

- Uheldig

Bakgrunnen er at en gjenstand, som skulle vært til nærmere sjekk av sikkerhetsvaktene på flyplassen, ikke ble sjekket da den ble sendt i bagasje gjennom sikkerhetskontrollen tidligere i kveld, forklarer Fuglesang Framholt.

- Siden vi ikke vet hvem som eier bagasjen, må alle gjennom sikkerhetskontrollen på nytt, sier hun, og omtaler det hele som en teknisk feil.

- Dette er ikke så veldig dramatisk, men uheldig, sier hun.

Hun legger til at de håper den doble sikkerhetssjekken ikke vil medføre noen større forsinkelser på noen av de seks avgangene fra flyplassen i kveld.

- Knivlignende

Vest politidistrikt skiver på twitter at gjenstanden som burde vært sjekket på nytt er «knivlignende».

«Bergen lufthavn, Flesland har i noen minutter vært evakuert innenfor sikkerhetsklareringen. Dette grunnet en knivlignende gjenstand som kom igjennom i en håndbagasje som ikke ble fanget opp. Personer som hadde gått igjennom klareringen, ble fulgt tilbake for ny klarering», skriver politiet.

I 22.30 tida melder politiet at en tollekniv og eier av bag er gjort rede for, at kniven er tatt hånd om og at personen er sendt videre med fly, skriver BT.

- Det skal ikke ha vær noe vond vilje bak hendelsen, kun en forglemmelse.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer