Alle spor åpnet på Skøyen

Full stans i togtrafikken tidligere i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Alle sporene ved Skøyen stasjon er åpnet torsdag etter middag etter at det tidligere på dagen var full stans i togtrafikken i begge retninger.

Meldingen fra Jernbaneverket kom kort tid etter at det først ble meldt om at to av fires spor var åpnet.

- Jeg har fått beskjed om at de har lokalisert jordfeilen og kunne gjenåpne to spor, så nå ser det lysere ut, forklarte pressevakt Harry Korslund i Jernbaneverket til NTB.

Korslund sier det fortsatt vil være noen følgeforsinkelser etter torsdagens driftsavbrudd, men at disse er «raskt avtagende».

- Men oppfordringen er fortsatt at folk bør sjekke med NSB eller Flytoget for å finne ut om deres avgang går som normalt, legger han til.

Få reisende Jernbaneverket jobber sammen med togselskapene for å få logistikken og trafikken til å flyte best mulig. Til alt hell er det få reisende på en skjærtorsdag, og da NTB besøkte Oslo S torsdag på formiddagen, var det lite som minnet om kaos. Det var heller ingen køer for å komme med den alternative transporten.

Jernbaneverket ble varslet om en jordfeil ved Skøyen stasjon tidlig, og fra 8.30-tiden var det full stans i begge retninger, ifølge Korslund.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer