INGEN STÅR FRAM: Til tross for sterke oppfordringer fra flere hold, har ingen så langt meldt seg som avsender for sexmeldingen sendt til tidligere Sp-leder Liv Signe Navarsete. Foto: NTB Scanpix
INGEN STÅR FRAM: Til tross for sterke oppfordringer fra flere hold, har ingen så langt meldt seg som avsender for sexmeldingen sendt til tidligere Sp-leder Liv Signe Navarsete. Foto: NTB ScanpixVis mer

Liv Signe Navarsete, sexmeldingen

Alle ti nekter åpent for å ha sendt sexmelding til Navarsete

Alle de ti mennene som var med på den famøse hytteturen til Åre, har nå åpent benektet å ha sendt den sjikanøse sexmeldingen til Liv Signe Navarsete.

Fram til tirsdag hadde ni av de ti mennene åpent stått fram i ulike medier og avvist å ha sendt Facebook-meldingen som en lørdagsnatt i februar 2016 tikket inn på den tidligere Sp-lederens Messenger-konto.

Også den tiende, en mann uten tillitsverv i Senterpartiet, hadde overfor de andre avvist at han var den ansvarlige. Onsdag sto også han fram med en åpen benektelse.

- Jeg sverger på at det ikke var meg. Jeg vet heller ikke hvem som har gjort det. Hele greia er veldig trist, sier mannen til Adresseavisen.

Åtte av de ti som var med på turen til Storlien i Åre, har tillitsverv i Senterpartiet. En av dem er nestleder Ola Borten Moe, som i likhet med de øvrige har oppfordret den ansvarlige til å stå fram.

I et innlegg på sin Facebook-konto skrev han at han har gjort det han kan for å avklare dette.

- Jeg er skuffet og forbannet over at den ansvarlige ikke har stått frem. I tillegg til en overmoden unnskyldning til Navarsete er dette et tillitsbrudd i en kameratgjeng jeg ikke vet hvordan skal håndteres, skriver Borten Moe.

Generalsekretær Knut M. Olsen i Senterpartiet arbeider nå for å finne ut av hvem som sendte meldingen, men det kan være vanskelig å påvise, med mindre en av dem skulle krype til korset.

NTB.