Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Alle tog i Sør-Norge står

- Det er helt på trynet, sier passasjer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det er full stans i all togtrafikk i Sør-Norge på grunn av feil med nødsambandet, melder Jernbaneverket ifølge NRK.

- Det er full stans i togtrafikken på grunn av en feil på kommunikasjonssystemet mellom togene og trafikkstringssentralen. I henhold til sikkerhetskravene står togene stille inntil situasjonen er avklart. For informasjon om berørte tog og alternativ transport ved avvik i togtrafikken, henviser vi til togselskapenes nettsider, skriver Jernbaneverket på sine nettsider.

Hans Petter Guneriussen var på vei hjem til Langhus fra Skøyen i Oslo. Han sitter på nå på toget som gikk sørover fra Oslo.

- Nå har vi stått i omtrent 20 minutter, og vi er like ved Kolbotn stasjon, sier han til Dagbladet.

Han sier at stemningen om bord i toget er varierende, og at noen er irriterte fordi de ikke aner når de kommer seg hjem.

- Vi fikk nettopp beskjed om at ingen aner hvor lang tid det kan ta.

Han betegner situasjonen som en skandale. På tirsdag skjedde noe av det samme da all togtrafikk i landet stanset på grunn av telefontrøbbel.

- Det er helt på trynet. Det går ikke an, jeg jobber sjøl innen IT, og vet hvor viktig det er å ha back-up-systemer og teste disse jevnlig, sier Guneriussen.

Dagbladet kommer med mer

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media