Alle tre funnet

Liket av John F. Kennedy jr., hans kone Carolyn Bessette og hennes søster er lokalisert i farvannet utenfor Martha's Vineyard.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det har vært flere motstridene meldinger i løpet av dagen om hvem som er funnet, hvor de er funnet og om likene er bragt i land.

Amerikanske medier melder at de tre menneskene fortsatt ligger omlag 30 meters dyp. Før i dag ble det meldt at liket av John F. Kennedy jr. ble bragt iland, men dette er nå tilbakevist av redningsledelsen.

Hav-grav?

Ted Kennedy, unge Kennedys onkel, gikk i kveld ombord i et fartøy som tok han med ut til området der vraket av flyet og de tre ligger på havbunnen. Ifølge NBC News ønsker Kennedy-familien å gravlegge John til havs, men dette er foreløpig ikke bekreftet av noen, verken i Kennedy-klanen eller Bessette-familien.

Avansert søk

Stedet hvor de omkomne ble funnet var lokalisert ved hjelp av sonar-målinger, som brukes for å kartlegge havbunnen. Kennedy skal ha blitt funnet i restene av flykroppen.

Etter et par dager med dårlig vær er forholdene i dag meget bedre i området, og dette vil være til hjelp for redningsmannskapene hvis de skal bringe de døde opp til overflaten. Samtidig fortsetter det møysommelige arbeidet med å samle de tildels små bitene av vrakrester fra flyet.

Minnestund

Ifølge en talsmann for den amerikanske regjeringen planlegger Kennedy-familien en minnegudstjeneste for de tre omkomne. Den blir trolig holdt i New York på lørdag.