Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Alle tunneler i Drammen stengt etter voldsom nedbør

- Politifolkene våre gikk i vann opp til skrittet. 

VOLDSOM NEDBØR: Både Oslo og Drammen er rammet av voldsom nedbør mandag ettermiddag.

Foto: Berit Roald / NTB scanpix
VOLDSOM NEDBØR: Både Oslo og Drammen er rammet av voldsom nedbør mandag ettermiddag. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En rekke biler står fast i tunneller i Drammen etter voldsom nedbør på Østlandet mandag ettermiddag, melder politiet i Søndre Buskerud på Twitter.

Det er ikke meldt om noen personskader.

Politiet melder også at alle tunneler i området i en periode ble stengt som følge av nedbøren. Strømsåstunnelen var stengt, men er nå åpnet igjen.

- Bragernestunnelen er fortsatt stengt og blir stengt en god stund. Viking holder på å fjerne biler som står i vannet. Politifolkene våre sier de gikk i vann opp til skrittet, så det er jo litt vann som er kommet i tunelen, sier operasjonsleder Finn Håvard Aas i Søndre Buskerud politidistrikt til Dagbladet.

Flere underganger er også stengt og brannvesenet har rykket ut til flere oversvømmelser i området.

- Også en del underganger som har vært stengt, men nå har det verste regnværet har gitt seg, og vi jobber med å åpne en del sluk for å få unna det verste, fortsetter Aas.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!