- Alle vet at Frp ikke er for Trine-posen, sier Siv Jensen

Men Frp svelger plastposeavgift for å få ned bilavgiftene.

FRP-AVTRYKK Frp måtte godta avgifr på plast- og papirposer og el-avgift, mot å få solid senkelse av bilavgiftene. Alt i alt er hovedsatsningene i regjeringens budsjett beholdt, sier finansminister Siv Jensen, her på pressekonferansen sammen med statsminister Erna Solberg. Hun tror Frp-velgerne blir fornøyd når de får studert budsjettet og ser hva de får igjen. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
FRP-AVTRYKK Frp måtte godta avgifr på plast- og papirposer og el-avgift, mot å få solid senkelse av bilavgiftene. Alt i alt er hovedsatsningene i regjeringens budsjett beholdt, sier finansminister Siv Jensen, her på pressekonferansen sammen med statsminister Erna Solberg. Hun tror Frp-velgerne blir fornøyd når de får studert budsjettet og ser hva de får igjen. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Finansminister og Frp-leder Siv Jensen mener det endelige budsjettet vil fremme vekst og nye arbeidsplasser. Hun konstaterer fornøyd at Frp har lykkes i å senke bilavgiftene, og regner med at velgerne ser det når de får satt seg inn i budsjettet i ro og mak.

Vekst og arbeidsplasser - Det er i det alt vesentlige regjeringens budsjett som nå blir vedtatt. Det er et budsjett som borger for vekst i norsk økonomi, som gir arbeidsplasser, som styrker det sosiale sikkerhetsnettet, som gjør at vi kan bygge flere veier, få flere politifolk i gagene, får bedre lærere for barna våre og at kommuneøkonomien vokser.

Samlet sett er det mange gode ting i dette budsjettet som fok vil merke positivt neste år, i tillegg til at de sitter igjen med litt mer av sin egen inntekt fordi skatter og avgifter går ned, sier Jensen til Dagbladet.

Bilavgiftene ned For Frp har det nærmest vært et ultimatum at bilavgiftene skulle reduseres. Frp-lederen er fornøyd med at det er blitt resultatet.

- Sammen med et rekordbudsjett for samferdsel som også er en veldig viktig sak for Frp, har vi holdt løftet om å senke bilavgiftene. Alt i alt er dette budsjettet blitt veldig bra.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer