- Alles kamp mot alle på Stortinget

Henning Warloe kritisk til arbeidsforholdene på Stortinget.

TAKKET FOR STØTTEN: Henning Warloe takket for støtten han har fått etter at narkotikasaken ble kjent, da han talte til årsmøtet i Hordaland Høyre søndag formiddag. Foto: Hordaland Høyre / Scanpix
TAKKET FOR STØTTEN: Henning Warloe takket for støtten han har fått etter at narkotikasaken ble kjent, da han talte til årsmøtet i Hordaland Høyre søndag formiddag. Foto: Hordaland Høyre / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Takk til Erna, hun har hatt en svært krevende jobb og har måttet skille mellom det partiet står for og rent personlige forhold. Jeg har gjort noe galt, ja noe ulovlig og må stå for det, sa Warloe fra talerstolen og nevnte også støtten fra byrådsleder Monica Mæland, ordfører Trude Drevland og fylkesleder Liv Kari Eskeland.

Lederen av Hordaland Høyre, Liv Kari Eskeland, forteller at Warloe ble møtt av stående applaus da han gikk på talerstolen. Warloes opptreden ble dessuten behørig hyllet i sosiale medier, skriver Bergens Tidende.

- Alls kamp mot alle Lørdag sto Warloe fram i flere medier og fortalte at han har misbrukt flere narkotiske stoffer hver annen eller tredje helg i flere år. Han sa også at han hadde følt seg ensom som stortingsrepresentant, og at dette hadde bidratt til at han begynte å bruke narkotika.

Søndag ga han uttrykk for at ikke alt er som det bør være for politikere som kommer til hovedstaden som ferske stortingsrepresentanter.

- Jeg synes vel kanskje det er noen forhold ved stortingsrepresentantenes arbeidsbetingelser som det er grunn til å sette noen spørsmålstegn ved. Vi er veldig mye overlatt til oss selv. Vi får bortimot ingen hjelp i det praktiske arbeidet og det er en alles kamp mot alle. Vi må levere og aller helst ikke klage, sier Warloe til NRK.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer