Alma og Svante fant flaskepost som Herman fra Norge sendte for 11 år siden

Norske Herman meldte seg i går kveld. Han er fra Fredrikstad og husker han sendte flaskeposten i 2004.

FANT FLASKEPOST: Alma og Svante fant en flaskepost som var undertegnet Herman, ni år. Han ble funnet i Fredrikstad i går kveld. Foto: Privat
FANT FLASKEPOST: Alma og Svante fant en flaskepost som var undertegnet Herman, ni år. Han ble funnet i Fredrikstad i går kveld. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Sara Hoffmann, hennes barn Alma (8) og Svante (9) og hunden Bruno har funnet en flaskepost fra en norsk gutt som heter Herman. Brevet i flasken er datert 22. mai 2004. Herman skriver at han er ni år gammel og at han liker å hoppe trampoline.

Den svenske familien var ute på en båttur da flaskeposten ble funnet mellom noen steiner i skjærgården ved Hunnebostrand. Den hadde ligget slik til at papiret ikke var ødelagt av vannet. Det var første gangen Alma og Svante fant en ekte flaskepost. I dag er det tre år siden, men det var i går de bestemte seg for å legge ut en melding om funnet på Facebook.

I går skrev avisa GT om denne saken etter at den hadde blitt delt 7000 ganger på Facebook. Hennes barn vil så gjerne få treffe Herman som skrev flaskeposten i 2004.

- Flere har tatt kontakt Sara Hoffmann sier til Dagbladet at hun har fått henvendelser fra tre nordmenn som skriver at de heter Herman og at de må være den rette som har sendt flaskeposten. I tillegg har moren til en som heter Herman tatt kontakt med henne på Facebook. Hun har fått mest tillit til at det må være Herman Andreas Brunbäck Larsen fra Fredrikstad.

- Det stemmer. Jeg har kommunisert med henne på Facebook. Jeg er født 14. desember 1994 og er 20 år gammel i dag. Vi fikk en trampoline året før og den var mye i bruk. Jeg husker ikke hva jeg skrev i denne flaskeposten, men jeg husker godt at jeg sendte den ut fra hytta vår i Tjörn Orust som ligger litt nord for Göteborg. Den må ha drevet nordover til Hunnebostrand, sier Herman Andreas Brünback Larsen.

VIL MØTE DEM: Herman Andreas Brünback Larsen vil gjerne treffe den svenske familien som fant flaskeposten han sendte ut da han var ni år gammel. Foto: Privat
VIL MØTE DEM: Herman Andreas Brünback Larsen vil gjerne treffe den svenske familien som fant flaskeposten han sendte ut da han var ni år gammel. Foto: Privat Vis mer

Han bor i Fredrikstad, men studerer for tida i England for å bli elektroingeniør.

Gleder seg til et møte - Dette er veldig morsomt. Vi har ledd mye av dette her hjemme i Fredrikstad i dag. Jeg møter dem gjerne. Vi kan stoppe i Hunnebostrand neste gang vi skal til hytta vår i Tjörn Orust. Jeg gleder meg til det, sier Herman Andreas Brunbäck Larsen.

Dette er jätteroligt. Vi vil så gjerne treffe Herman. Nå kan det bli til virkelighet. Vi er så imponert over alle som var interessert i dette på Facebook. Det eneste vi visste var at han var 20 år gammel i dag og at han likte å hoppe trampoline i 2004. Det ser nå ut for at vi har oppnådd akkurat det vi ønsket ved å legge ut denne meldingen. Vi tror vi har funnet den rette Herman og vi kan få møte ham. Så fantastisk, sier Sara Hoffmann.

BREVET: Jeg er en gutt på nu år og liker å hoppe på trampoline, skriver Herman.
BREVET: Jeg er en gutt på nu år og liker å hoppe på trampoline, skriver Herman. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer