Trillingfamiliens skrekkopplevelse:

- Alt er ødelagt

Familien hadde akkurat fått råd til det nye drømmehuset og det sto snart ferdig. I helga ble de møtt av marerittscenarioet.

SKREKKOPPLEVELSE: Lørdag 2. oktober ble Judit og samboeren Glenn møtt av et skrekkelig syn. Kjelleren i huset de snart skal flytte inn i var oversvømt. Video: Judit Agota Minda / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg beklager hvis jeg bryter ut i gråt nå, men jeg er så trist og sliten.

Det sier Judit Minda da hun svarer Dagbladet mandag morgen. Den 33 år gamle trillingmora sitter på venterommet hos tannlegen, med ei betent visdomstann.

Judit og samboeren hennes kjøpte et hus på Holter tidligere i år, som de har brukt all sin fritid på å pusse opp, slik at huset kunne bli beboelig til 30. november. Da må de forlate sitt nåværende bosted på Jessheim.

Marerittscenarioet

Men lørdag ble Judit og samboeren Glenn møtt av et marerittscenario. Det var helg og duket for en ny dag med oppussing, men da de kom til huset, var kjelleren oversvømt.

- Vannet sto opp til 40 centimeter. Vi hadde et helt nytt kjøkken stående der nede, sammen med peis, elektrisk utstyr, materiale til oppussing og mye mer, sier Judit.

- Siden vi teknisk sett ikke bor i huset, har vi ikke innboforsikring, bare forsikring i huset. Om vi ikke får erstatning på alt det ødelagte, aner jeg ikke hva vi skal gjøre. Vi brukte opp alt vi hadde for å få råd til å pusse opp drømmehuset vårt.

- Siden vi fikk skadene, har jeg ikke sovet, og nesten ikke spist eller drukket noe. Jeg er så stressa, forteller Judit.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer