Alt går galt for den russiske knivdesperadoen når han går opp på det såpeglatte taket

Vanvittig russisk veidrama ender med kamp mellom spade og kniv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I dashbord-videoen fra romjula følger vi et forfølgelsesdrama i flere akter når det utspiller seg på den russiske veien.

Det hele starter når vitnet, som filmer hendelsen, ser at en sølvgrå Toyota prøver å stoppe en mørk Mazda, men sistnevnte klarer å slippe unna. Hva som provoserer mannen i mazdaen og hva som tidligere har skjedd, er umulig å vite, men det er i hvert fall starten på et utrolig forfølgelsesdrama.

For mannen i toyotaen gir seg ikke.

I løpet av fire minutter stopper desperadoen mazdaen flere ganger ved å sperre veien, men når han kommer løpende med en kniv  klarer offeret å slippe unna. Til slutt kjører han opp på siden og dytter mazdaen ned i grøfta.

I dramaet som følger, som fortsatt filmes av vitnet, ser man mannen fra toyotaen hoppe opp på bilen han har forfulgt i flere minutter, men den forfulgte Mazda-sjåføren har ingen planer om å gi seg uten kamp.

Knivdesperadoen sklir først ned fra det glatte taket før han blir jaget av Mazda-sjåføren som har bevæpnet seg med en spade. Etter noen sekunder hvor de to kamphanene føler hverandre på tennene, ender det hele med at de kjører videre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer