- Alt går tregere i dag

Vi har en ekstremdag, fastslår trikkeinfosjefen. 1700 bilberginger i går, kaoset fortsetter i dag.

NEDSNØDD: Det var stans i trikketrafikken ved Birkelunden i dag. Snøen skaper problemer i trafikken. Vi anbefaler for øvrig å la sykkelen stå i dag. MMS-foto: Sindre Granly Meldalen
NEDSNØDD: Det var stans i trikketrafikken ved Birkelunden i dag. Snøen skaper problemer i trafikken. Vi anbefaler for øvrig å la sykkelen stå i dag. MMS-foto: Sindre Granly Meldalen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Sjekk været for hele Norge (og resten av verden) på Dagbladet.no/vaer.• Se oppdaterte veimeldinger på Dagbladet.no/vei.

(Dagbladet.no): Roar Teigen ved Storm Weather Center rådet folk på Østlandet om å stille vekkerklokka litt tidligere i dag, på grunn av det massive snøværet.

Det er bare å håpe at folk har hørt på ham, for snøen skaper store forsinkelser i trafikken i Østlandsområdet i morgentimene.

For å si det sånn: Måtte du måke fram bilen i dag eller gå fordi trikken ikke kom seg videre, er du ikke aleine. - EkstremdagerTrikkene står i perioder rett og slett fast flere steder i Oslo.

- For trikkens del er ikke snøen noe problem i utgangspunktet, men vi sliter i penseområdene, i såkalte sporkryss, sier Cato Asperud, informasjonssjef i Trikken, til Dagbladet.no.

- Vi opplever spesielt problemer der det kjøres sammen med biler, slik at snøen trykkes ned, sier Asperud.I 06.50-tida i dag stoppet det helt opp ved trikkestoppet ved Birkelunden på Grünerløkka, som er et slikt kryss der det også kjøres biler.

- Jeg har ikke fått noen tilbakemeldinger om at det er steder med spesielle problemer, men det betyr vel at det gjelder de fleste steder. Dette er ekstremdager, sier Asperud.- Alt går tregere i dag. Har bilen foran oss et problem, så påvirker det også oss. Folk må ha litt tålmodighet i dag, det er egentlig det som gjelder, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer