Alt gikk galt da han skulle sjøsette båten: - Nå trenger jeg ikke å ha adrenalin før EU-kontrollen

- Jeg prøvde å sette ut båten, og det var litt glatt, så både bilen og hengeren gikk ut i vannet.

UFLAKS: Nicu Rabusanu skulle ut på fisketur med en venn, men det aller meste gikk galt da han forsøkte å sjøsette båten. Foto: Politiet
UFLAKS: Nicu Rabusanu skulle ut på fisketur med en venn, men det aller meste gikk galt da han forsøkte å sjøsette båten. Foto: Politiet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Nødetatene i Hordaland fikk det travelt da en innringer i Meland kommune nord for Bergen ved 12-tida i dag kunne melde at han hadde observert en bil i sjøen.

- Vi fikk melding klokka 11.40 fra en mann som hadde sett en bil i vannet utenfor kaia på Rossland. Han fortalte at det kom luftbobler opp fra bilen, og han var usikker på om det var folk i sjøen, sier operasjonsleder Bjarte Rebnord i Vest politidistrikt til Dagbladet.

Brannvesenet sendte dykkere til stedet, mens både ambulanse og politipatruljer rykket ut til stedet. Men allerede før melderen hadde rukket å legge på, dukket bileieren opp.

- Mens vi snakket med ham, kom det en annen person til stedet som tilkjennega seg som eier av bilen. Han kunne fortelle at det ikke var mennesker i bilen, forteller Rebnord.

- Hele opplegget seilte

Dermed kunne dykkerne droppe å ta på seg svømmeføttene, mens politiet fortsatt dro til stedet for å få klarhet i hva som faktisk hadde skjedd.

- Det var minusgrader og glatt på rampa. Derfor begynte bilen å skli, slik at hele opplegget seilte ut på vannet, sier Rebnord.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer