- Alt handler om sex

Alt handler om sex og alkohol på baren Tsokkos på Ayia Napa. Det forteller en 23 år gammel nordmann til Dagbladet. Hans jobb var å skjenke turistene så fulle som mulig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tsokkos Pool Bar ligger på hotellet Tsokkos Holiday, der en 16 år gammel jente torsdag kveld ble funnet halvt bevisstløs, angivelig gjengvoldtatt av tre norske og to svenske unggutter.

23-åringen jobbet på baren sommeren 1997. Stedet har i hovedsak svenske og norske turister som gjester.

- Min følelse er at eierne av baren er veldig opptatt av å ha rykte som et sted der det er lett for turistene å få sex. Vi skjenket turistene med tequila hele tida, selv om vi så at de var drita fulle. Dersom de ikke ville drikke, kalte vi dem kyllinger og spurte om de var feige. Gutter som blir kalt feige, tar en tequila til, sier 23-åringen.

Baren har et stort svømmebasseng. Sex-fokuserte konkurranser ble avholdt i bassenget.

- Gutter og jenter svømte over bassenget sammen, kom opp på andre siden, kledde seg nakne og byttet undertøy, før de måtte svømme tilbake. Da sto folk tett rundt bassenget og hoiet.

Kropps-tequila

Konkurranser i såkalt kropps-tequila ble også avholdt. En gutt kledde av seg på overkroppen. Jenta slikket salt av brystvortene hans, drakk tequilaen som var plassert i skrittet hans, og avsluttet med å suge i seg sitronen han hadde i munnen, sier nordmannen.

Psykopat

Også turistene ble ekstremt opptatt av sex.

- «Vis fram puppene, jeg er psykopat,» var stambrølet til de svenske turistene. Og jentene fulgte gjerne oppfordringen og blottet seg, sier han.

23-åringen fordømmer den mulige gruppevoldtekten, men er ikke overrasket over at mannlige gjester ved baren får slike ideer midt oppe i all sex-fokuseringen.

<B>FOKUS PÅ SEX:</B> Konkurranser i såkalt kropps-tequila har sterkt fokus på sex.