Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Alt på ett kort

- Tidligere hadde jeg flere kort, men nå holder det med ett, sier Martijn F. Smit fra Holland. Jobben gjør at han er på konstant reisefot, og kredittkortet er en uunnværlig reisepartner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Vi huker tak i Smit idet han kommer ut av ankomsthallen på Fornebu flyplass. Han er på en av sine utallige utenlandsreiser som salgssjef i et nederlandsk shippingfirma.

Han har fått tilbud fra flere kredittkortfirmaer om å bruke akkurat deres kort, men han betakker seg.

- Tidligere brakte jobben meg til store deler av verden, og da trengte jeg muligens mer enn ett kredittkort. I dag reiser jeg hovedsakelig rundt om i Europa, og jeg er evig takknemlig for at jeg bare har ett kort i lommeboka, sier han.

Smit forteller at han ble lei av å drasse rundt på mange kredittkort som alle dekket ulike behov. Han prøvde derfor å finne et kort som passet spesielt for det europeiske markedet, og endte opp med Eurocard.

- I dag reiser jeg med en mye tynnere lommebok enn tidligere, og jeg slipper å irritere meg over å velge det riktige kortet til enhver anledning, avslutter han.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media