- Alt tyder på flere involverte

Politiet er sikre på at de ikke har identifisert alle gjerningspersonene som bortførte eller drepte Anne-Elisabeth Hagen. Hvor mange de mener står bak, vil de ikke avsløre.

ÅSTED: Anne-Elisabeth Hagen forsvant fra sitt hjem i Sloraveien på Fjellhamar i oktober 2018. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
ÅSTED: Anne-Elisabeth Hagen forsvant fra sitt hjem i Sloraveien på Fjellhamar i oktober 2018. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

SKI (Dagbladet): Som regel er det bare én person, men i et fåtall av drapssakene i Norge sitter ei gruppe mennesker tiltalt. De gangene det har skjedd i løpet av de siste tiårene, har det dreid seg om alt ifra påståtte familiekonflikter til bestillingsdrap og oppgjør i kriminelle miljøer.

Men hvem står bak drapet på Anne-Elisabeth Hagen? Og hvor mange hadde egentlig en rolle, da 68-åringen forsvant nærmest sporløst fra sitt hjem i Sloraveien på Fjellhamar 31. oktober i 2018?

Politiet i Lørenskog-saken tviholder på sin hovedhypotese og siktelse mot Tom Hagen. De er etter to års etterforskning fast bestemt på at 70-åringen har hatt en rolle i drapet på sin egen kone.

Sakte, men sikkert har de forsøkt å bygge sin sak mot den suksessfulle forretningsmannen. Spor fra huset er sikret. Spor de mener styrker deres hypotese om milliardæren.

Politiet er også sikre på at Tom Hagen ikke handlet alene. Også en 32-åring er siktet i saken. Men de to trenger langt ifra å bli de siste.

De uidentifiserte

- Alt tyder på at det har vært flere involverte i denne saken, som vi ennå ikke har identifisert. Og det er uavhengig av om det er en drapssak eller en bortføring, sier politiinspektør Agnes Beate Hemiø til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer