Martin Kolberg 70 år

- Alt vi har stått på for, kan gå tapt

Ap må starte byggingen av et nytt rødgrønt flertallsprosjekt omgående. Hvis de borgerlige vinner ett valg til, kan arven fra Einar Gerhardsen gå tapt, advarer Martin Kolberg.

PARTIETS MANN: - Ingen står over partiet, slår Martin Kolbergs mann. Han har vært ansatt og jobbet for Arbeiderpartiet i 46 år. Nå står mye på spill, og Ap må være i gang med byggingen av et nytt rødgrønt flertallsprosjekt som kan vinne valget i 2021, mener Kolberg, som i morgen (24. februar) fyller 70 år. Foto: Hans Arne Vedlog
PARTIETS MANN: - Ingen står over partiet, slår Martin Kolbergs mann. Han har vært ansatt og jobbet for Arbeiderpartiet i 46 år. Nå står mye på spill, og Ap må være i gang med byggingen av et nytt rødgrønt flertallsprosjekt som kan vinne valget i 2021, mener Kolberg, som i morgen (24. februar) fyller 70 år. Foto: Hans Arne Vedlog Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Bidraget til å etablere det rødgrønne samarbeidet fram mot valget i 2005, anser han som sin største politiske seier. Nå mener Kolberg det haster for Ap å bygge et nytt rødgrønt alternativ fram mot 2021.

- Regjeringen driver en systematisk skjevfordeling, med press i arbeidslivet og veldig sentralisering. Rundt neste hjørne er ikke Norge det Norge var. Det er dette vi må få på dagorden: Den store samfunnskampen, tordner Kolberg, og fortsetter:

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer