Atomavtalen:

- Alternativet til en avtale er en konfrontasjon

Innen 12. mai skal Donald Trump bekrefte om USA trekker seg fra atomavtalen med Iran, eller ikke. Om de gjør det, vil det få konsekvenser, sier norsk forsker.

GIR SVAR: Innen 12. mai skal Donald Trump bekrefte hvorvidt USA fortsatt er med på atomavtalen med Iran, eller ei. Foto: Carolyn Kaster/ AP / Scanpix
GIR SVAR: Innen 12. mai skal Donald Trump bekrefte hvorvidt USA fortsatt er med på atomavtalen med Iran, eller ei. Foto: Carolyn Kaster/ AP / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

«Den verste avtalen noensinne» og «en skam for landet vårt».

Det er beskrivelsene Donald J. Trump i fjor høst brukte om atomavtalen gjort mellom Iran og de fem faste medlemmene av FNs sikkerhetsråd - USA, Russland, Frankrike, Storbritannia, Kina, samt Tyskland, i 2015.

At Trump ikke likte avtalen, var åpenbar, men han trakk seg ikke fra den, da. Spørsmålet mange stiller seg - er om han vil gjøre det nå. Innen 12. mai skal nemlig Trump bekrefte hvorvidt USA fortsatt er med på atomavtalen med Iran, eller ei.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer