Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Altfor mye «dersom» og «hvis» og «om»

Ekspert om Vallas beklagelse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): - Jeg syns ikke dette holder. Dette er en unnskyldning med forbehold.

Det sier daglig leder i Dinamo PR, Berly Lund Grønning til Dagbladet.no. I går var hun en av flere eksperter som i Dagbladet.no ga råd om hvordan Valla burde beklage.

Lund Grønning mener det er altfor mye «dersom», «hvis» og «om» Yssen har tolket det slik eller slik i Vallas beklagelse.

- Valla beklager håndteringen, men ikke handlingen. Hun legger ansvaret på Yssen, igjen. Hun beklager dersom Yssen har opplevd dette på en bestemt måte, men innrømmer ikke at hun har gjort noe galt selv. Det er veldig stor forskjell, sier Lund Grønning.


Burde isolert saken
- Det hadde vært et sterkere trekk hvis hun hadde erkjent at hun har gjort en feil. Og det hun burde gjort for å løse dette er å isolere Yssen-saken. Isteden har dette blitt en generell sak om hennes lederstil, sier Lund Grønning.

- Hvis jeg var Valla, ville jeg gjort alt jeg kunne for å fått Yssen på tomannshånd, og overrasket verden med en løsning, isteden for å skyte på hverandre gjennom media. Det er jo ingen løsning i en sånn håndtering som vi har sett.

PR-lederen mener Valla har sittet stille for lenge, og at det første skrittet hennes er for svakt.

- Nå må LO åpne for en evaluering av forholdet mellom leder og medarbeider. Det er ti år siden de har hatt en arbeidsmiljøundersøkelse i LO, det holder ikke, sier Lund Grønning.

- IKKE BRA NOK: Valla legger ansvaret på Yssen, igjen, mener PR-ekspert Berly Lund Grønning. Foto: Scanpix
- IKKE BRA NOK: Valla legger ansvaret på Yssen, igjen, mener PR-ekspert Berly Lund Grønning. Foto: Scanpix Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!