Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Alvorlig for jente som ble truffet av lynet

Tilstanden var i formiddag fremdeles alvorlig, men stabil for den 15 år gamle norske jenta som ble truffet av lynet under et voldsomt uvær i Svinesund i Sverige lørdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Brannskadeavdelingen ved Haukeland Sykehus i Bergen opplyser til NTB at tilstanden fremdeles er alvorlig, og at jenta fortsatt er under intensivbehandling.

15-åringen var sammen med tre andre jenter i alderen 11 til 18 år på markedsplassen i Svinesund da lynet slo ned. De tre venninnene skal ha blitt slått i svime av trykket fra lynnedslaget som traff den 15 år gamle jenta og etterlot henne livløs på bakken. Jenta svevde i livsfare etter ulykken.

Sent lørdag kveld ble 15-åringen overført fra Sykehuset Østfold Fredrikstad til brannskadeavdelingen på Haukeland Sykehus med betydelige brannskader. Like etter ble hun underlagt intensiv behandling.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling