Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Alvorlig for mann (28) etter ulykke i Lyngdal

En omkom - tre skadd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tilstanden er alvorlig, men stabil for en 28 år gammel mann som ble skadd i en trafikkulykke i Lyngdal fredag.

En person omkom og tre andre ble skadd i ulykken, som skjedde på E39 mellom Lyngdal og Kvinesdal i 22-tiden fredag kveld.


Ulykken skjedde da en norskregistrert bil og en litauiskregistrert bil kolliderte. Den omkomne, som satt i den norskregistrerte bilen, var lørdag fremdeles ikke identifisert.

De to bilene kolliderte da den ene kom over i feil kjørefelt, opplyser operasjonssentralen i Agder politidistrikt til Fædrelandsvennens nettutgave.

Tre skadde

28-åringen ble først brakt til Sørlandet sykehus i Kristiansand, men ble senere overført Ullevål universitetssykehus. De opplyser lørdag at han har alvorlige skader i bryst og buk, samt bruddskader. Mannen er under intensivbehandling.

En kvinne i 20-årene ble brakt til Stavanger universitetssjukehus. Hun fikk kun lettere skader i ulykken, og sykehuset opplyser at tilstanden er stabil.

Den tredje personen ble kjørt til Sørlandet sykehus Flekkefjord. Tilstanden er ikke kjent. (NTB).

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling