Alvorlig knivskadd etter masseslagsmål

Ungdomsgjengen angrep dørvaktene med kniv da de ble nektet inngang. Seks-syv personer ble skadd i masseslagsmålet som fulgte. Ni er arrestert, den yngste ei jente på 15 år.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bartenderen ved utestedet Backyard Pub i Drammen ligger i respirator på Buskerud sentralsykehus. Han ble i natt operert for alvorlige knivskader i mageregionen. To dørvakter ble også knivskadd i masseslagsmålet som skjedde like etter klokken 22 lørdag.

Ungdomsgjengen gikk til angrep fordi de ble nektet inngang. Ifølge vitner skal rundt 15 personer ha vært involvert i slåsskampen. I flere minutter var puben i Drammen sentrum et kaos av knyttnever og knivstikk.

Ni ungdommer sitter nå i arresten. Det er åtte gutter av asiatisk opprinnelse i alderen 18 til 20 år, samt ei jente av norsk opprinnelse på 15 år. To av disse ble også skadd i slåsskampen. I tillegg ble ytterligere en eller to personer skadd. Disse ble tatt hånd om av legevakta. Detaljene rundt masseslagsmålet var ikke brakt på det rene i natt.

Politiet måtte be om bistand fra Lier og Nedre Eiker lensmannsdistrikt for å få kontroll over den kaotiske situasjonen. Politiet jaktet i natt på minst en ungdom til som skal ha vært med på bråket.