Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Alvorlig skadd etter forbikjøring

To med luftambulanse til Ullevål fra Horten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): To personer - en mannlig bilfører i 20-årene og hans kvinnelige passasjerer - er fraktet til Ullevål universitetssykehus med luftambulanse etter en trafikkulykke i Skoppum rett utenfor Horten ved 22.30-tiden torsdag.

- To biler var involvert, og mye tyder på at det var en forbikjøring som forårsaket ulykken. Den ene av bilene ble liggende ute på et jorde, og de to som ble sendt med luftambulansen var fastklemt, opplyser operasjonsleder Jan Birger Raastad ved Vestfold politidistrikt til Dagbladet.no.

Bilføreren ble i natt operert for alvorlige skader i nakke, hofter og høyre ben. Muligens har han brudd i nakken. Fredag morgen var tilstanden hans stabil.

Føreren og passasjeren i den andre bilen, to menn i 20-årene, ble bare lettere skadd og sendt til sykehuset i Tønsberg for en sjekk.

Vitner hevder på Tønsberg Blads nettsider at de to bilene kappkjørte. Politiet imidlertid ingen opplysninger som peker i denne retning.

- Det vil en videre etterforskning eventuelt vise, sier operasjonsleder Raastad.

BILEN KNUST: To personer ble liggende fastklemt i det som var igjen av den ene bilen etter ulykken. Foto: Peder Gjersøe
BILEN KNUST: To personer ble liggende fastklemt i det som var igjen av den ene bilen etter ulykken. Foto: Peder Gjersøe Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling