Alvorlig skadd etter knivstikking i Tønsberg

22-åring stukket ned på Ringshaugstranda i Tønsberg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 22 år gammel mann er fraktet til Sykehuset i Vestfold med alvorlige skader etter en knivstikking på Ringshaugstranda i Tønsberg onsdag morgen.

Politiet fikk melding om knivstikkingen klokken 05.00. Den skadde er en 22 år gammel mann fra Tønsberg.

- Mannen er blitt stukket i rygg, mage, bryst, lyske og arm. Han er alvorlig skadd, og ble fraktet til Sykehuset i Vestfold, sier operasjonsleder Petter Aronsen ved Vestfold politidistrikt til NTB.

Politiet fikk melding om at knivstikkingen hadde skjedd på Furustrand Camping i nærheten av Ringshaugstranda, som er Tønsbergs største strand. Dette medførte ikke riktighet.

- Vi måtte lete etter den skadde, og han ble funnet ved klubblokalene til windsurfingklubben som holder til på Ringshaugstranda, sier Aronsen.

Politiet ser veldig alvorlig på saken, og har nå satt i gang en bred etterforskning.

- Det er vitner i saken, men hva de har sett må vi finne ut av i avhør i løpet av dagen, sier Aronsen.

(NTB)

ÅSTED FOR KNIVSTIKKING: En 22 år gammel mann ble funnet alvorlig skadet utenfor klubblokalene til Tønsberg Brettseilerklubb onsdag morgen. Foto: Arnt E. Foldvik/Dagbladet
ÅSTED FOR KNIVSTIKKING: En 22 år gammel mann ble funnet alvorlig skadet utenfor klubblokalene til Tønsberg Brettseilerklubb onsdag morgen. Foto: Arnt E. Foldvik/Dagbladet Vis mer