Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Alvorlig skadd etter knivstikking

En mann i 30-årsalderen ligger alvorlig skadd på sykehus i Fredrikstad etter at han i går kveld ble stukket med kniv. To gutter på 17 og 19 år er pågrepet av politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Mannen har fått flere knivstikk i magen. Han ligger nå til observasjon, og tilstanden hans er alvorlig, men stabil, sier vakthavende kirurg Jens Holthusen på Sykehuset Østfold i Fredrikstad til NTB.

Politiet i Sarpsborg har pågrepet to gutter på 17 og 19 år som er mistenkt for å stå bak knivstikkingen som skjedde på et utested i Skjeberg i Østfold.

- De har innrømmet forholdet, og en av dem har erkjent at han stakk den skadde mannen med kniv. De har forklart at det var en krangel som førte til knivstikkingen, og at alle var beruset, sier vaktsjef Ottar Olsen til Dagbladet.no.

Politiet vil i løpet av dagen vurdere om det skal tas ut siktelse mot de to guttene, og om de skal framstilles for varetektsfengsling i morgen.