Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Alvorlig skadd etter knivstikking

En mann fikk alvorlige skader etter at han ble ble knivstukket på et asylmottak på Kyrksæterøra i Hemne i Sør-Trøndelag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den skadde asylsøkeren, en 27 år gammel mann, ble brakt med luftambulanse til St. Olavs Hospital i Trondheim. Han fikk knivstikk i brystet, og skadene er alvorlige. Tilstanden hans er stabil, får NTB opplyst ved sykehuset.

- Vi pågrep den antatte gjerningsmannen på en kirkegård i nærheten av asylmottaket i 00.30-tiden, to timer etter at vi fikk melding om knivstikkingen, sier operasjonsleder Jan Ruderaas i Sør-Trøndelag politidistrikt til NTB.

Knivstikkingen skjedde på Jarlen asylmottak, hvor begge to skal ha tilhold. Ifølge politiet er begge somaliere. Politiet vet foreløpig ikke så mye om omstendighetene rundt knivstikkingen. Det skal ha vært flere andre beboere på mottaket som var vitner til hendelsen, men politiet trenger tolk for å avhøre disse.

Den antatte gjerningsmannen, som er i midten av 20-årene, vil først bli avhørt senere lørdag.

(®NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling