Alvorlig skadd etter masseslagsmål på asylmottak

To til sykehus - tjue sloss med kniver og slagvåpen på Mysen.

STOR UTRYKNING:  Det var stort politi- og ambulanseoppbud  til Mysebu statlige asylmottak søndag kveld etter at det brøt ut masseslagsmål med minst 20 personer involvert. Foto: GLENN THOMAS NILSEN.
STOR UTRYKNING: Det var stort politi- og ambulanseoppbud til Mysebu statlige asylmottak søndag kveld etter at det brøt ut masseslagsmål med minst 20 personer involvert. Foto: GLENN THOMAS NILSEN. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Minst to personer er skadd etter et masseslagsmål med våpenbruk på Mysebu statlige asylmottak i Mysen i Østfold i kveld, melder Smaalenene.no.

Vaktstyrker fra Securitas er tilkalt for å sikre at forholdene er under kontroll i natt.

En politibil og fire sykebiler rykket ut til mottaket, som ligger i Vadugveien.En av av de skadde skal ha fått alvorlige kuttskader i hodet. En annen skal ha fått bruddskader etter å ha blitt banket med balltre.En av de skadde er fraktet til sykehus i Oslo og en til Fredrikstad.En tredje person ble behandlet på stedet.

Seks pågrepetIfølge NRK er seks personer pågrepet av politiet.

- Slagsmålet skal ha oppstått i forbindelse med kveldsmåltidet, sier operasjonsleder Anders Oksvold i Follo politidistrikt, der Mysen og Eidsberg sorterer under.

Matbråk førOgså flere ganger tidligere i høst har det vært bråk rundt matserveringen på mottaket. I oktober måtte politiet rykke ut en rekke ganger etter kantinebråk. Ved et av tilfellene pågrep de fire personer i 17-18-årsalderen, skriver NTB.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer