Alvorlig skadd etter slagsmål i Sandnes

En mann i 18 års-alderen ligger alvorlig skadd på Haukeland Sykehus i Bergen, etter et antatt slagsmål i Sandnes mandag kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var bussjåføren som slo alarm da han etter gjentatte forsøk ikke klarte å oppnå kontakt med sin passasjer. Den unge mannen ble funnet sammenkveilet bakerst i bussen, da bussen var fremme ved Hommersåk, cirka en halvtime unna Sandnes. Sjåføren trodde først han var kommet over en svært beruset person, og kontaktet legevakten da han ikke maktet å vekke ham.

Legeundersøkelsene viste at det ikke var snakk om overstadig beruselse, men alvorlige bruddskader i hodet med blødninger. Den unge mannen ble fraktet til Haukeland hvor han i natt ble operert for skadene. Da Dagbladet.no snakket med politiet i Sandnes klokka 01.30 natt til tirsdag, var mannen tilsynelatende utenfor livsfare.

Slåsskamp

Politiet fikk melding om hendelsen klokka 20.45, og kan på grunn av omstendighetene ikke si nøyaktig hva som er skjedd.

- Bussen gikk fra rutebilstasjonen 17.35, med 10-15 passasjerer. Båssjåføren har fortalt at de fleste av passasjerene satt og så bakover, og at det etterhvert kom frem at de hadde vært vitner til en slåsskamp bakerst i bussen like før den kjørte, forklarer vaktsjef ved Sandnes politistasjon Per Knoph til Dagbladet.no.

Bussjåføren har også fortalt at han møtte på en mann som steg av bussen idét han kom på. Det er imidlertid uklart om han er identisk med personen som var involvert i slagsmålet.

Politiet er interessert i å komme i kontakt med mannen, alle de andre passasjerene som var på bussen, og eventuelle andre vitner på rutebilstasjonen i Sandnes.