Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Alvorlig skadd i frontkollisjon etter forbikjøring

På glatt føre i Skaun.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To personer er alvorlig skadd etter en frontkollisjon mellom to personbiler øst for Mannfjellstunnelen i Skaun i Sør-Trøndelag onsdag morgen.

Ulykken skjedde på E 39, og politiet fikk beskjed klokka 10.05.

- Det var to personbiler involvert i ulykken. Føreren av den ene sitter fastklemt i bilen og måtte skjæres ut, mens føreren av den andre bilen er fraktet til St. Olavs hospital i ambulanse, sier operasjonsleder Reidar Stokke i Sør-Trøndelag politidistrikt til NTB.

Ifølge politier skal begge personene være alvorlig skadd.

Ulykken skal ha skjedd i forbindelse med forbikjøring. Vitner har opplyst at den ene bilen som foretok en forbikjøring fikk sleng og kom over i motgående kjørefelt.

Det er tre kjørefelt på stedet hvorav to i samme retning, og veien har ikke midtdeler. Stokke opplyser at det er glatt på stedet.

Ulykkesgruppa i Statens vegvesen er varslet.

Veien er inntil videre stengt ved ulykkesstedet, og omkjøring er skiltet.

(NTB).

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling