Alvorlig skadd i kollisjon

En 43 år gammel mann ble alvorlig skadet i en frontkollisjon i Akershus i ettermiddag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

– Vi fikk melding klokken 14.40 om at en personbil hadde frontkollidert med en lastebil på riksvei 33 mellom Feiring og fylkesgrensen til Oppland, sier operasjonsleder Christian Christiansen i Romerike politidistrikt til Avisenes Nyhetsbyrå (ANB).

Føreren av personbilen, en 43 år gammel mann fra Skreia i Oppland, ble sendt til Ullevål universitetssykehus med alvorlige skader etter ulykken. Han fikk både hode-, bryst- og bruddskader i ulykken, men sykehuset opplyser at tilstanden hans er stabil.

Christiansen vet foreløpig ikke årsaken til ulykken, som skjedde på en innsnevret del av riksveien, men utelukker ikke at været spilte en rolle i ulykken.

– Det har vært veldig vanskelige kjøreforhold på Romerike i dag og personbilen kjørte på sommerdekk, sier han.

Snøværet skapte problemer flere andre steder i dette distriktet tirsdag. Christiansen sier at det har vært en rekke trafikkulykker, deriblant en kollisjon mellom en buss og en personbil. To personer ble kjørt til legevakten med lettere skader som følge av denne ulykken.

En annen buss kjørte utfor veien på Romerike og i denne ulykken ble én person sendt til sykehus og en annen til legevakten. Ingen av dem pådro seg alvorlige skader. (ANB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer