Alvorlig skadd i MC-ulykke

En 45 år gammel mann fra Sande i Vestfold er alvorlig skadd i MC-ulykke søndag kveld.

MC-ULYKKE: Én person er fraktet med luftambulanse til Ullevål sykehus etter en MC-ulykke ved Hanekleiva i Sande i Vestfold. Føreren skal ha mistet kontrollen og blitt slengt av sykkelen. Foto: Stener Kalberg
MC-ULYKKE: Én person er fraktet med luftambulanse til Ullevål sykehus etter en MC-ulykke ved Hanekleiva i Sande i Vestfold. Føreren skal ha mistet kontrollen og blitt slengt av sykkelen. Foto: Stener KalbergVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Én person skal være alvorlig skadd etter en MC-ulykke i Sande i Vestfold. Føreren skal ha mistet kontrollen og sleng av sykkelen.

Politiet fikk melding om ulykka like før klokken 19.59 søndag kveld, melder NRK.

Ulykken skal i følge politiet ha skjed da føreren fikk en sladd etter å ha kjørt inn i en fjellnabb midt i en sving. Føreren mistet kontrollen og ble slengt av sykkelen.

Liv Klausen ved operasjonsentralen ved Søndre Buskerud politidistrikt opplyser klokken 21.15 at mannen blir fraktet med luftambulanse til Ullevål sykehus.

- Det er uklart hvor omfattende skader han har fått, men det er klart at det er skader både i rygg og bryst, sier Klausen.

Ulykka skjedde i Hanekleiva ved Fransefoss pukkverk i Sande i Vestfold.

Veien er åpen for traffikk.