Alvorlig trafikkulykke på E18

En mann er fløyet til Ullevål etter at en familiebil gikk rundt ved Bråvann i Telemark. Tre barn var også involvert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Bilen til en familie på fem ble slått rundt like ved grensa til Aust-Agder rett etter klokken 8 lørdag morgen.

De to voksne lå fastklemt i bilvraket etter ulykken. Klokken 9.08 ble en av dem fløyet til Ullevål universitetssykehus. Ifølge NTB har mannen hode- og bruddskader, og tilstanden hans er stabil.

Resten av familien ble fraktet til Sykehuset i Telemark.

Vitner har fortalt til politiet at bilen fikk sleng før den gikk rundt.

- Vi er på stedet og undersøker hva som kan ha skjedd. Det var glatt fra Aust-Agder til Telemarks-grensa, men det kan ha virket som om det ikke var glatt, forteller operasjonsleder i Telemark politidistrikt, Geir Danielsen, til Dagbladet.no

Han har ikke alder på barna som satt i bilen, han har heller ingen opplsyninger om skadene. Det er ingen mistanke om promillekjøring.

E18 ved Bråvann er nå åpnet etter ulykken, melder Vegvesenet.

Full uttrykning: Politiet, flere ambulanser og brannvesen var på stedet for å berge familien på fem. To voksne satt fastklemt i bilvraket, og en mann er fløyet til Ullevål.
Full uttrykning: Politiet, flere ambulanser og brannvesen var på stedet for å berge familien på fem. To voksne satt fastklemt i bilvraket, og en mann er fløyet til Ullevål. Vis mer