SLÅTT NED: En mann i 50-årene er sendt til Ullevål sykehus med alvorlige skader etter at han ble slått og sparket inne på en bensinstasjon i Drammen. En mann er pågrepet, mens politiet fortsatt leter etter en annen mulig gjerningsperson. Foto: Google Maps
SLÅTT NED: En mann i 50-årene er sendt til Ullevål sykehus med alvorlige skader etter at han ble slått og sparket inne på en bensinstasjon i Drammen. En mann er pågrepet, mens politiet fortsatt leter etter en annen mulig gjerningsperson. Foto: Google MapsVis mer

Alvorlig voldsepisode i Drammen: Mann i 50-åra slått ned og sparket av to personer inne på bensinstasjon

To personer pågrepet: - En stygg sak, sier politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Klokka 03.07 fikk politiet inn melding om det de omtaler som en «stygg sak». En mann i 50-åra hadde blitt slått ned inne på en bensinstasjon på Brakerøya i Drammen.

- Han blødde en del og ble kjørt til Drammen sykehus, før han ble fraktet videre til Ullevål sykehus i Oslo etterpå, sier operasjonsleder Christian Gulli til Dagbladet.

Det var ikke mulig å få kontakt med den skadde mannen da han ble sendt til sykehuset. Han er nå innlagt på Ullevål med alvorlige skader, ifølge politiet.

- Vi har fått sikret oss video. Det ser ut som det er to personer som er aktive i nedslagningen og spark mot fornærmede, sa Gulli natt til lørdag.

I morgentimene lørdag pågrep politiet en person i saken, som erkjente å ha vært en del av hendelsen, ifølge Gulli. Like etter klokka 12 melder politiet at en annen mann også er pågrepet. Politiet tror at alle de tre involverte var kunder på bensinstasjonen.

Politiet vet foreløpig ikke hva som eventuelt var foranledningen for den svært stygge voldsepisoden. Gjerningspersonene skal ha kommet med gjentatte slag og spark mot mannen.

Men voldsepisoden er filmet av bensinstasjonens overvåkningskameraer, så politiet har godt håp om å få tak i gjerningspersonene.

- Vet dere allerede nå hvem som stod bak volden?

- Vi har noe å jobbe på, uten at jeg ønsker å gå i detalj nå, sier Gulli.

Gulli ønsker ikke å gi noen flere detaljer om personen som er pågrepet, og begrunner det med at politiet forsøker på å få fatt på ytterligere en eller flere som var med på voldshandlingen.