Ambassaden venter på Rahila-rapporten

Det er funnet sæd på den døde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no) For to dager siden ble det kjent at obduksjonsrapporten viser at Rahila hadde beroligende midler i magen da hun døde. Ifølge Aftenposten er det funnet sæd på den døde.

I dag mottar ambassaden i Islamabad en kopi av obduksjonsrapporten. Folk fra ambassaden har fysisk reist for å hente rapporten. De ventes tilbake på ambassaden ved 13-tida lokal tid.

Hentes i bil

- Rapporten er på vei. Hvorvidt det er hele rapporten eller deler av den, vet vi ikke, sier fungerende ambassadør Alf Arne Ramslien til Dagbladet.no.

Ambassaden har hatt kontakt med politiet på høyeste nivå i det aktuelle distriktet. De har også kontaktet det pakistanske innenriksdepartementet angående rapporten og dessuten bedt om tillatelse til å besøke Rahilas far, som for tida sitter varetektsfengslet i et ordinært fengsel sammen med Rahilas bestefar og sjåfør.

- Pakistans politi har ansvar for etterforskningen. Vi kommer ikke til å bidra til at obduksjonsrapporten blir kjent, sier Ramslien.

Han har ennå ikke sett rapporten, men har fulgt med på hva mediene har skrevet om saken.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer