Ambassadøren

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ole Gunnar Solskjær får fortjent hyllest i norske og internasjonale medier etter at han nå ser seg nødt til å legge opp etter vedvarende og uopprettelige kneskader. Hans fotballkarriere og ferdigheter plasserer ham øverst på den norske adelskalenderen i verdens mest utbredte og populære sport. Også internasjonalt rager han svært høyt. Som stjernespiller på legendariske Manchester United er han elsket av fansen på Old Trafford, anerkjent av alle fotballinteresserte og fryktet av motstandere av enhver nasjonalitet. Mer enn noen har han sørget for at nordmenns interesse for britisk fotball har vedvart i mange år etter at vi har innsett at også andre nasjoners ligaer har noe å by på.

Framfor alt fortjener Solskjær respekt for å ha forvaltet sin suksess og berømmelse på en klok og sympatisk måte. Han har aldri hvilt på sine laurbær, men innsett at hardt arbeid og innsats er nødvendig for å holde seg på toppen og forbli en utvalgt spiller. I over ti år har Ole Gunnar Solskjær vært en av Norges fineste ambassadører. Hans betydning som rollemodell for norsk ungdom er uvurderlig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer