Ambulanse i kjedekollisjon i Oslo

To ambulansesjåfører er lettere skadd etter en kjedekollisjon på Bryn i Oslo.

KJEDEKOLLISJON:
Fem personer ble kjørt til Legevakten for sjekk etter en kjedekollisjon på Ring 3 ved Bryns tunnellen i Oslo fredag formiddag. Den ene av partene var en ambulanse.
Foto: Jon Eeg / SCANPIX
KJEDEKOLLISJON: Fem personer ble kjørt til Legevakten for sjekk etter en kjedekollisjon på Ring 3 ved Bryns tunnellen i Oslo fredag formiddag. Den ene av partene var en ambulanse. Foto: Jon Eeg / SCANPIXVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tre biler var involvert i kollisjonen, som fant sted på Ring 3 mot sentrum ved Bryn Senter ved 10.30-tiden fredag. Ifølge Oslo-politiet var kollisjonen så kraftig at alle bilene måtte taues bort.

To kvinnelige ambulansesjåfører på 20 og 25 år ble brakt til Ullevål universitetssykehus etter ulykken, men slapp unna med lettere skader.

- De er nå til observasjon, og tilstanden er stabil, opplyser medievakten ved sykehuset til NTB.

Ifølge politiet ble tre personer brakt til legevakt med lettere skader, mens fire ble brakt til sykehus etter ulykken.

Ifølge VG Nett skal de to siste som ble brakt til sykehus ha vært pasienter i ambulansen, som tilhører Sykehuset Østfold. Ambulansen var på vei til Rikshospitalet med disse i en pasienttransport, og de ble derfor brakt direkte til Rikshospitalet etter ulykken.

Politiet vet foreløpig ikke årsaken til kjedekollisjonen.

(NTB)


AMBULANSER: To ambulansesjåfører ble lettere skadd i en kjedekollisjon med tre kjøretøy på Ring 3 ved Bryn Senter i Oslo fredag formiddag.
Foto: Jon Eeg / SCANPIX
AMBULANSER: To ambulansesjåfører ble lettere skadd i en kjedekollisjon med tre kjøretøy på Ring 3 ved Bryn Senter i Oslo fredag formiddag. Foto: Jon Eeg / SCANPIX Vis mer