Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ambulansen kjørte uten blødende småbarnsfar

Kjæresten til Kohinoor hardt skadd. Vitne: - Ambulansesjåføren kalte ham «din jævla gris».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Kjæresten til den norske R&B-artisten Kohinoor ble hardt skadd da han i går ble slått ned i Sofienbergparken på Grünerløkka i Oslo. Ambulansepersonell skal ha nektet å ta med seg mannen fra åstedet.

Til en rekke øyenvitners store forbauselse dro derfor ambulansepersonellet fra stedet uten den hardt skadde mannen.

Ifølge flere øyenvitner Dagbladet har snakket med, skal barnefaren ha blitt liggende bevisstløs på bakken i flere minutter etter det brutale slaget.

– Han falt bakover i asfalten med et skikkelig smell. Flere begynte å løpe til og skrike høyt, forteller Caroline Drefvelin, som var vitne til hendelsen i Sofienberg-parken, til Dagbladet.

Etter en stund greide mannen med god hjelp å komme seg på beina.

– Han var helt i ørska, og greide ikke å holde på urinen. Plutselig kaller ambulansesjåføren ham for «din jævla gris». Jeg fatter det ikke. Like etterpå blir det klart at ambulansen ikke vil ta med seg mannen. De lot seg heller ikke overtale, sier Drefvlin.

R&B-kjæreste

Mannen på 37 år er kjæresten til plateaktuelle Kohinoor Nordberg. I vår kom hun ut med sin debutplate, «Kohi de Browny», produsert av den norske hiphop-gudfaren Tommy Tee.

FORLOT PARKEN UTEN BLODIG OG SKADD MANN: Ali (37) ble slått ned og skadd i Sofienbergparken i Oslo i går. Ambulansepersonellet nektet å ta med mannen. Foto: Caroline Drefvelin
FORLOT PARKEN UTEN BLODIG OG SKADD MANN: Ali (37) ble slått ned og skadd i Sofienbergparken i Oslo i går. Ambulansepersonellet nektet å ta med mannen. Foto: Caroline Drefvelin Vis mer

Overfor Dagbladet forteller Nordberg om den rystende hendelsen.

– Hvis det hadde vært en hvit dame som lå der, hadde dette aldri skjedd, sier Nordberg til Dagbladet på telefonen fra Ullevål sykehus.

Med hjelp fra kjæresten, måtte 37-åringen ta taxi til legevakten. Da Nordberg og kjæresten kom til legevakten, ble de sporenstreks sendt til sykehuset.

Sent i går kveld skal mannen ha vært inne til operasjon, men verken politiet eller sykehuset kunne overfor Dagbladet si noe om mannens tilstand.

Ved lekeplassen

37-åringen, Kohinoor og parets to måneder gamle baby var på tur i parken, sammen med flere andre. Her skal 37-åringen ha bedt en fotballspillende parkgjeng ta det rolig med ballspillet fordi småbarn lå på plenen like ved. Stemningen skal ha blitt overraskende amper. Like etterpå ble han liggende på plenen med blod rennende fra både munn og bakhode.

Flere øyenvitner har reagert på at politiet ikke gikk etter mannen som åpenbart slo ned Nordbergs kjæreste.

– Jeg synes det er veldig rart at politiet ikke tok opp jakten på mannen som åpenbart hadde forlatt parken, sier Caroline Drefvelin.

Foto: Caroline Drefvelin
Foto: Caroline Drefvelin Vis mer

Uavklart tilstand

Legevaktas vaktleder, som ikke vil opplyse navnet sitt til Dagbladet, hevder at ambulansen på stedet ikke fant grunn til å ta mannen med seg ned til legevakta.

– Det ble gjort en vurdering på at han var oppegående og kunne komme seg til legevakten på egenhånd. Vi har en tidligere historie på ham som tilsier at vi skal være forsiktig med ham, sier vaktlederen til Dagbladet.

Overfor Dagbladet bekrefter fungerende kommunikasjonsdirektør ved Ullevål universitetssykehus, Gro Warholm, at den skadde mannen er til behandling ved sykehuset. Men verken politi eller sykehuset kunne sent i går kveld si noe om mannens tilstand. Politiet har ikke fått inn noen anmeldelse av mannen som skal ha slått 37-åringen i bakken.

TAXI: Løsningen ble en taxi til legevakten.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media