- Ambulansen snudde og gjemte seg bak gatehjørnet

Se videobilder av dramaet på Tøyen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet): Både politiet og ambulansetjenesten har i ettermiddag og kveld gått gjennom hva som faktisk skjedde da familiemedlemmene til en døende kvinne (63) kom i klammeri med politiet på Tøyen i Oslo.

Familien og andre vitner hevder hardnakket at politiet kom før ambulansen, og at dette skapte frustrasjon hos de pårørende. Samtidig har politiet hevdet at ambulansen var på stedet først. Den forklaringen mener politiet fortsatt er riktig.

- Ambulansepersonellet ble møtt av familiemedlemmer som var utagerende og skapte en utrygg situasjon og vi ble tilkalt, sa Oddleif Sveinungsen, vaktleder ved sentralvakta i Oslo-politiet, til Dagbladet i ettermiddag.

Familien og vitnene oppfattet ikke dette. Det kan ha sammenheng med at ambulansen aldri dro helt fram til selve adressen før politiet kom.

Bil med truende folk- Ambulansen har snudd og stilt seg bak et hjørne etter at de oppfattet situasjonen som truende, sier Sveinungsen.

AMK-sentralen har registrert den første telefonen fra familien klokka 11.31. 11.38 fikk en ambulanse i oppdrag å dra til adressen, og de var i området klokka 11.42. Da tilkalte de politiet, som kom til stedet klokka 11.50, ifølge politiets logg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer