Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ambulansen tar ei uke

Ranet og rundjult forsøkte mannen å få ambulansehjelp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fullt så enkelt var det ikke for Fernando Garrido (26). Ambulanse-tjenesten var nemlig så travel at man måtte bestille ei uke i forveien.

Chileneren hadde blitt angrepet av en ungdomsgjeng. De ranet ham og banket ham så grundig at de trodde han var død da de kastet ham i en kanal. En forbipasserende fikk dratt ham opp av vannet, og Garrido klarte å karre seg hjem før han kollapset, skriver avisen La Cuarta.

Moren Rosa var skrekkslagen og ringte straks ambulansen, hvor hun fikk vite at syke og skadde måtte bestille henting en uke i forveien. Rasende ringte hun hjem til en mann i de lokale helsemyndighetene, og han sørget personlig for å sende en ambulanse til den hardt skadde 26-åringen.

På sykehuset påviste de flere brudd, og ambulansetjenesten blir nå etterforsket av politiet. En talsmann for ambulansene sier at offerets mor ikke forklarte hvor alvorlig tilstanden var.

Hele Norges coronakart