Ambulansetyv tatt etter å ha vært seks timer på nabotak

Kjørte rundt i ambulanse uten å være klar over overvåkningskamera i USA.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): 39-år gamle Carlos Bouie fra Norristown i Pennsylvania ble i dag pågrepet for å ha stjålet en ambulanse. Pågripelsen skjedde etter at mannen gikk på et tak, melder nyhetsmediet 6abc.

Bouie er mistenkt for å ha stjålet ambulansen onsdag, da ambulansepersonalet skulle rykke ut til en kvinne som hadde kramper.

Medisiner til kvinner ble klargjort da en mann tok seg inn i ambulansen, som inneholdt medisiner og livreddende utstyr, ifølge 6abc.

Indentifiserte tyven Politiet friga bilder av Bouie som stjal ambulansen, og vitner kjente igjen og identifiserte Bouie fra TV-reportasjene. Politiet oppsøkte så mannens hjem onsdag kveld, men fikk ikke tak i Bouie. Tidlig neste dag, klokka 06.30 sto de på døra igjen.

Men det så Bouie.

Den mistenkte ambulansetyven klatret deretter opp på taket til nabohuset, hvor han ble i seks timer - med hendene i været, ifølge Norristorn Patch.

- Da politiet ankom gikk han opp på taket ut gjennom et andreetasjes vindu, sier politisjef Chief Russel til nyhetsmediet NBC10.

- Han sto slik til at det var veldig farlig for politibetjenter å prøve å komme opp og pågripe ham, sier Russel videre.

Ifølge politiet ble mannen etterhvert lei av opptrinnet i tillegg til at han ble sulten. Derfor kom han ned fra taket etter at søsteren hans ga han noe å spise.

Bouie ble så sendt til legevakta for utredning. Politiet mistenker at han var neddopet. 

Fant ambulansen Ambulansen ble funnet av politiet 35 minutter etter at Bouie stjal den onsdag. Da hadde han forlatt stedet. I ambulansen hadde han tilgang til å høre på politiradioen, men det virker ikke som om han visste at et filmkamera tok opp alt han foretok seg.

- Den mistenkte tok ambulansen og kjørte med blålysene på forbi andre biler og på rødt lys. Det var stor sjanse for at en ulykke kunne skje, Thomas Trojansky i ambulanseteamet i Plymouth.

SENDT PÅ TV:  Politiet friga disse bildene fra ambulansen tyven kjørte. Foto: ABC News
SENDT PÅ TV: Politiet friga disse bildene fra ambulansen tyven kjørte. Foto: ABC News Vis mer