Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Amelia (21) funnet død

Den britiske turisten var savnet siden forrige uke.

FUNNET DØD: Den britiske turisten Amelia Bambridge (21) er funnet død på havet. Video: AP Vis mer

Den britiske turisten Amelia Bambridge (21) er funnet død på havet, mer enn fem mil fra hvor hun først ble meldt savnet. Det melder Sky News.

21-åringen ble meldt savnet 24. oktober, mens hun var på ferie på Koh Rong-øya i Kambodsja. Hun hadde da ikke dukket opp for å sjekke ut av Nest Beach Club hostel, hvor hun bodde.

Politiet har mistenkt at Bambridge druknet, og har de siste dagene foretatt søk i havet.

Ifølge BBC var den britiske kvinnen sist sett på en strandfest da hun var på reise. Familien har de siste dagene vært i Kambodsja, hvor de har bidratt i søket etter 21-åringen.

Funn av Bambridge ryggsekk, som inneholdt både hennes telefonen og flere bankkort, førte til at det raskt ble satt i gang en omfattende leteaksjon. Over 100 frivillige, blant dem dykkere og sivile, har bidratt i søket.

Flere menn skal også ha vært tatt inn til avhør, men ingen er så langt siktet i saken. Det er så langt uklart om politiet mener kvinnen har blitt utsatt for en kriminell handling.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media