Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

American Airlines-flyet var på vei fra Phoenix til Boston med 147 passasjerer da kapteinen døde

- Et resultat av pilotens sykdom.

DØDE: Ruteflyet fra American Airlines var på vei fra Phoenix til Boston da piloten som styrte flyet døde. Det bekrefter en talsperson for selskapet overfor den amerikanske nyhetskanalen CNN. Foto: AP Photo/Nam Y. Huh/NTB Scanpix
DØDE: Ruteflyet fra American Airlines var på vei fra Phoenix til Boston da piloten som styrte flyet døde. Det bekrefter en talsperson for selskapet overfor den amerikanske nyhetskanalen CNN. Foto: AP Photo/Nam Y. Huh/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Ruteflyet fra American Airlines var på vei fra Phoenix til Boston da kapteinen som styrte flyet døde. Det bekrefter en talsperson for selskapet overfor den amerikanske nyhetskanalen CNN.

Vedkommende kunne ikke spesifisere nøyaktig hva som skjedde i cockpiten, men at dødsfallet kom som «et resultat av pilotens sykdom» uten at den ble nærmere forklart.

Flyet, som er av typen A320, hadde 147 passasjererer om bord i tillegg til en besetning på fem.

CNN melder at andrepiloten tok kontroll over flyet, og landet det trygt på bakken i Syracuse.

American Airlines Flight540 tok av fra Phoenix like etter midnatt lokal tid, men måtte altså lande i Syracuse rundt klokka sju på morgenen.

- Dette er en godt eksempel på hvorfor det er så viktig at det befinner seg to personer i cockpiten til enhver tid, sier CNNs reporter.

Hun bekrefter også at flyselskapet har satt inn et nytt mannskap som skal få passasjerene trygt fram til sin sluttdestinasjon.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!