Amerikanere forbereder seg på enda mer snø

Amerikanske meteorologer varsler fortsatt stort snøfall i delstaten New York i USA. Snøstormen har allerede kostet flere menneskeliv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det store snøfallet de siste dagene har skapt store problemer for innbyggerne i delstaten New York. Åtte personer har omkommet, flesteparten av dem av hjerteinfarkt under snømåking.

Tirsdag falt det nesten tre meter snø. Onsdag var det litt lettere vær, men torsdag var det ventet enda en meter snø. Dersom værvarslene viser seg å stemme, vil byen Buffalo, som er hardest rammet av stormen, på tre dager få like mye snø som på et helt år, ifølge varselet fra National Weather Service.

- Det er har vært en drepende storm. Vi har hatt seks dødsfall i området, fem av dem kunne vært forhindret, sier Gale Burstein i helsevesenet i byen.

Kjøreforbud Det kolossale snøfallet har ført til at tak har rast sammen, hus har blitt ødelagt og bedrifter har sett seg nødt til å stenge. Store kjøretøy står strandet på flere av byens motorveier, noe som har fått myndighetene til å innføre kjøreforbud på veiene.

Også på den internasjonale flyplassen Buffalo Niagra har det vært flere forsinkede og kansellerte flygninger på grunn av uværet.

Mulig flom Nasjonalgarden har mobilisert 1.200 soldater og satt inn tungt utstyr for å fjerne snø rundt innsjøen Lake Erie ved grensen til Canada.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer